En ny omgång Japanska kockknivar i är färdiga lagom till jul. Knivarna finns i flera olika modeller som Santoku, Nakiri, Gyuto, Kiritsuke etc., för olika ändamål.
Knivarna har genomgående det högkvalitativa Japanska VG10-stålet som eggstål kombinerat med damaskusstål (möstervällt) eller laminerat San Mai-stål.
Skaften är tillverkade av olika vackra träslag i så kallade japanska oktagonala WA-skaft. Väldigt sköna i handen och att jobba med.
Till en del av knivarna ingår en Saya (träskydd) i olika träslag (bilder kommer). Till knivarna utan Saya går det att köpa till ett stabilt skydd i svart taktisk plast med sammetsliknande insida för 80:00.
Knivarna är av hög kvalitet med beprövad konstruktion och funktion, allt enligt vedertagen Japansk tradition.
OBS!!! Knivarna finns i Örebro, så för lokala intressenter innebär det snabb leverans och även möjlighet att välja/se knivarna innan köp. Kontakta mig via maillänken i info i sidspalten.
Japansk Nakiri kockkniv för grönsaker. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Wenge och Ebon. Pris: 980:00
Japansk Kiritsuke kockkniv. Blad i laminerat San Maistål med VG-10 eggstål.
Skaft i Magnoliawood och Ebon. Pris 520:-
Japansk Gyuto kockkniv. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Sandalwood och Ebon. Pris: 980:00
Japansk Gyuto kockkniv. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i sjödränkt Ek. Pris: 1190:00
Japansk Kiritsuke kockkniv. Blad i 68-lager damacusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Sandalwood och Ebon. Pris: 980:00
Japansk Kiritsuke kockkniv. Blad i 68-lager damacusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i stabiliserad färgad Lönnvril. Med Saya Pris: 1290:00
Japansk Kiritsuke kockkniv. Blad i 68-lager damacusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Wenge och Ebon. Pris: 980:00
Skaft i Wenge och Ebon. Pris: 1090:00
Japansk Gyuto kockkniv. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i sjödränkt Ek. Med Saya. Pris: 1290:00
Japansk Santoku kockkniv. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Sandalwood och Ebon. Pris: 980:00
Japansk Kiritsuke kockkniv. Blad i 68-lager damacusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i stabiliserad färgad Lönnvril. Med Saya Pris: 1290:00
Japansk Santoku kockkniv. Blad i 68-lagers damascusstål med VG-10 eggstål.
Skaft i Kibao Wood och Ebon. Pris: 980:00
Inga kommentarer:
kommentera gärna